Oud goud verkopen doe je bij Herwig Serpieters

Aankoop goud, zilver, juwelen en diamant

Zoek je iemand voor de aankoop van je goud? Dan is een betrouwbaar adres … goud waard. Hetzelfde geldt voor de aankoop van zilver of de aankoop van juwelen. En het is nog beter als je daarvoor terechtkunt op één locatie. Die plek is de winkel van Herwig Serpieters in Roeselare.

Bij Herwig Serpieters ben je van harte welkom voor:

Aankoop goud

Herwig betaalt cash voor je goud en oud goud. Kom je schat tonen. Hij weegt alles zorgvuldig af en biedt je een scherpe prijs.

Aankoop zilver

Heb je nog een partij zilveren munten of een koffer zilverbestek liggen? Laad het in je wagen en zet koers naar Roeselare. Na een bezoekje aan Herwig heb je extra budget voor dingen die net zo mooi en minstens zo nuttig zijn.

Aankoop juwelen

Herwig heeft oog voor detail. En dat komt van pas als je bij hem je oude juwelen verkoopt. Hij onderzoekt de waarde van het geheel én van alle materialen. Het resultaat? Je laat niets over aan het toeval en krijgt de beste prijs.

Aankoop diamanten

Diamanten verkopen is een kwestie van vertrouwen. Dat doe je niet aan de eerste de beste. Herwig weegt heel precies alle factoren af voor hij een prijs bepaalt. Voor hem een erezaak als vakman, voor jou een garantie op de beste deal.

Maak een afspraak

Klaar om wat kleinoden om te zetten in cash? Maak een afspraak en ga langs bij Herwig. Bel naar 0475 23 66 46 of 051 21 09 76. Of stuur een e-mail naar herwig@serpieters.be. Je vindt hem op Ardooisesteenweg 46 in Roeselare.